A graduate doing a Physiotherapy internship abroad works with a patient during a treatment session in Samoa.

Stage Fysiotherapie in het buitenland

Doe internationale werkervaring op van lokale fsyiotherapeuten in ontwikkelingslanden

Neem deel aan een internationale stage Fysiotherapie bij Projects Abroad en doe werkervaring op in het buitenland terwijl je jouw vaardigheden ontwikkeld. Je gaat een beter inzicht krijgen van de globale praktijken en lokale gezondheidszorg kwesties.


Je gaat werken in een afdeling fysiotherapie in een ziekenhuis of een gespecialiseerde kliniek. Je kunt ook werken in een dagzorgcentra voor kinderen, ouderen of mensen met een beperking. Je gaat lokale professionals observeren en aandoeningen zien die je thuis niet snel zult zien.


Een stage Fysiotherapie bij Projects Abroad geeft je relevante werkervaring die je voorbereidt op jouw latere carriere in de sector. Je gaat specifieke vaardigheden, kennis en zelfvertrouwen opbouwen die waardevol op je CV staan!

Filter by:

1-3 van 5 projecten

Projects Abroad intern is seen gaining valuable work experience whilst giving physiotherapy to a local child during his physiotherapy internship in the Phillippines.
Physiotherapy Internship in the Philippines
Bekijk dit project
 • Prijs: €1,920 voor 1 week
 • Extra weken: €365
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 1 week
 • Leeftijd: 16 of ouder
A Physiotherapy intern works with a young patient at a rehabilitation centre in Cambodia.
Stage Fysiotherapie in Cambodja
Bekijk dit project
 • Prijs: €1,835 voor 2 weken
 • Extra weken: €290
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 16 of ouder
Female intern from Projects Abroad giving phsyiotherapy to a local man during her physiotherapy work experience in Ghana.
Stage Fysiotherapie in Ghana
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,185 voor 2 weken
 • Extra weken: €315
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 16 of ouder
Meer laden

Kun je niet vinden wat je zoekt? 

We maken graag een praatje over het bepalen van jouw project. Veel van onze staff zijn oud-vrijwilligers en kunnen jouw vragen, groot of klein, gerust beantwoorden.

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Is een stage Fysiotherapie in het buitenland geschikt voor mij?

Deze stage is geschikt voor iemand die een carrière wilt in Fysiotherapie. Je kunt deelnemen als studenten of pas afgestudeerde die op zoek naar een uitdaging in een nieuwe omgeving. We hebben stageplekken beschikbaar voor elk niveau. Je kunt deelnemen als complete beginner of zelfs als ervaren fysiotherapeut.


Tijdens jouw stage ga je rechtstreeks leren van lokale professionals. Op deze manier word je CV waardevoller dan iemand die bijvoorbeeld enkel een binnenlandse stage heeft gedaan. Deze stage maakt je een unieke kandidaat tijdens sollicitatiegesprekken en studie aanvragen.


Je gaat tijdens de stage ondersteuning krijgen van een medische supervisor en onze lokale Projects Abroad staff die je helpen waar het nodig zou zijn. Je kiest zelf waar je stage loopt en volgens jouw ervaring. Je gaat hoogstwaarschijnlijk ook de kans krijgen om te helpen tijdens outreach werk in de lokale gemeenschap waar je anderen gaat leren helpen.


Als je op zoek bent naar gezondheidszorg stage maar op een iets andere afdeling ervaring wilt opdoen, dan kun je opteren voor een Ergotherapie stage. Je kunt alle stagemogelijkheden in het buitenland hier terugvinden.

Wat zijn de voordelen van een stage Fysiotherapie in het buitenland?

Onze stages Fysiotherapie in het buitenland leren je bepaalde vaardigheden die je voorbereiden op de volgende stap in jouw carriere of opleiding. Deze unieke ervaring is ook het vermelden waard tijdens sollicitatiegesprekken.Hier zijn enkele voordelen waar onze vorige vrijwilligers over praatten:


 • Je ziet verschillende medische aandoeningen en bepaalde technieken die je in je thuisland misschien niet snel gaat zien
 • Softskills zoals teamwork, leiderschap, doorzettingsvermogen, organisering, planning en tijdsmanagement
 • De buitenlandse stage geeft een beter inzicht en is een betere werkervaring dan een stage in je thuisland
 • Je ontwikkelt een globale mindset door samen te werken met mensen van andere afkomsten en culturen
 • Zelfvertrouwen opbouwen door uit je comfortzone te stappen


Al deze voordelen helpen je met jouw CV, studie aanvragen en persoonlijke ontwikkeling.

Waarom is deze stage belangrijk?

Deze ervaring is een kans om specifieke werkervaring op te doen binnen jouw gekozen medisch veld. We ondersteunen toekomstig talent die een vitale hulp zijn in de achtergstelde gemeenschappen.

Wat maakt een stage Fysiotherapie bij Projects Abroad zo anders?

Bij Projects Abroad heeft elk project het doel om de lokale gemeenschappen te helpen. Je gaat deelnemen aan een ethisch verantwoorde stage met een goede ondersteuning. Hier zijn enkele redenen waarom onze stages zo uniek zijn:


Het bijhouden van ons werk in een veilige database


We hebben een Global Impact Database ontwikkeld zodat we onze positieve impact op de projecten nauwkeurig kunnen bijhouden. Deze database is veilig en anoniem opgesteld om te bepalen waar de nood het hoogste is. Op deze manier kunnen we ook relevante medische outreaches en gezondheidscampagnes opzetten. We kunnen ook bepaalde patiënten individueel opvolgen, de resultaten rapporteren en verzamelen voor verder onderzoek. Al het werk verzamelen we in onze Management Plannen.


Echt werk met getrainde professionals


Tijdens deze stage ga je samenwerken met gezondheidszorg professionals. Je kunt ze dagelijks observeren, vragen stellen en bijleren over hun ervaring in de sector. Je wordt meer blootgesteld aan verschillende procedures dan in je eigen thuisland en kunt alles van dichtbij observeren.


Een aangepaste aanpak


We kunnen jouw stage aanpassen naar jouw interesses. Heb je interesse in meer dan een afdeling of wil je focussen op een bepaalde specialiteit, en wil je ook outreach werk meemaken, dan kun je dit allemaal aan ons doorgeven en zorgen wij voor een volledig aangepast project.

A child is treated at home by a student doing a Physiotherapy internship abroad in the Philippines.

Onze Gedragscode voor vrijwilligers en stagiaires op gezondheidszorg projecten

We nemen de veiligheid van onze vrijwilligers, stagiaires en de mensen waarmee ze werken heel serieus. Daarom hebben we een uitgebreid beleid opgesteld in onze Gedragscode voor vrijwilligers en stagiaires op gezondheidszorg projecten.

Volgende stap

Onze partners