A pair of students doing Nutrition internships abroad with materials they prepared for an education and awareness campaign in local communiities.

Stage Voeding en Diëtetiek in het buitenland

Ondersteun achtergestelde gemeenschappen terwijl je waardevolle werkervaring opdoet tijdens een stage voeding in het buitenland

Een stage voeding is een ideale manier om meer te leren over gezondheidszorg praktijken in een ander land terwijl je een beter begrip krijgt over globale voedingsproblemen. Je gaat werkervaring opdoen terwijl je jezelf voorbereidt op een carrière binnen de sector.


Als stagiaire kun je werken op verschillende afdelingen. Je kunt kiezen uit ziekenhuizen, klinieken, voedingscentra en gemeenschapscentra. Je kunt ook scholen en huisbezoeken doen. Je gaat lokale professionals volgen en meer leren tijdens het werk dat ze doen.


Deze internationale stages geven je de mogelijkheid om jouw eigen vaardigheden te ontwikkelen en je kennis uit te breiden. Het is een geweldige manier om jouw CV te boosten, jouw toekomstige job en studie aanvragen.

Filter by:

1-2 van 2 projecten

An intern gains nutrition work experience in Peru by planning and presenting at a workshop on healthy foods.
Nutrition Internship in Peru
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,185 voor 2 weken
 • Extra weken: €315
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 17of ouder
Een Voeding stagiaire in Kenia die de bloeddruk controleert
Voeding Stage in Kenia
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,185 voor 2 weken
 • Extra weken: €315
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 16 of ouder

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We maken graag een praatje over het bepalen van jouw project. Veel van onze staff zijn oud-vrijwilligers en kunnen jouw vragen, groot of klein, gerust beantwoorden.

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Is een stage voeding geschikt voor mij?

Heb je interesse om meer te leren over voedingsproblemen in ontwikkelingslanden? Wil je een carrière starten binnen voedingskunde? Dan is een stage voedingskunde geschikt voor jou. We hebben stages beschikbaar voor beginners en geavanceerden, of je nu net begint of een opleiding voedingskunde hebt.


Veel van onze stagiaires hebben geen ervaring voor ze starten op een project, dus je kunt een project doen binnen jouw ervaringsniveau. Je zult voltijdse ondersteuning krijgen van de lokale Projects Abroad staff. Er is ook de mogelijkheid om deel te nemen aan outreaches in achtergestelde gemeenschappen, zodat je kunt teruggeven terwijl je leert.


Deze leerrijke ervaring over voeding zorgt voor een unieke stage. Het is waardevol voor je CV, job en studie aanvragen.


Heb je interesse in algemene problemen binnen gezondheidszorg van lokale gemeenschappen, dan is een stage Public Health geschikt voor jou. We hebben ook andere stages binnen de gezondheidszorg, zoals Verpleegkunde en Ergotherapie. Lees meer over onze stages in het buitenland.

A local woman chats about her dietary choices and lifestyle with a student doing a Nutrition internship abroad in Samoa.

Wat zijn de voordelen van een stage tandheelkunde in het buitenland?

Onze stage voeding helpt je voor te bereiden op de volgende stap in je carrière of opleiding en het is ook een geweldige manier om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.


Hier zijn enkele voordelen waar onze vorige vrijwilligers over praatten:


 • Softskills zoals teamwork, leiderschap, doorzettingsvermogen, organisering, planning en tijdsmanagement.
 • Je ziet verschillende medische aandoeningen en technieken die je in je thuisland misschien niet snel tegenkomt
 • De buitenlandse stage geeft een beter inzicht dan een stage in je thuisland
 • Je ontwikkelt een globale mindset door samen te werken met mensen van andere afkomsten en culturen
 • Zelfvertrouwen opbouwen door uit je comfortzone te stappen


Al deze voordelen helpen je met jouw CV, studie aanvragen en persoonlijke ontwikkeling.

Waarom is deze stage belangrijk?

Deze ervaring is een kans om specifieke werkervaring op te doen binnen jouw gekozen medisch veld. We ondersteunen toekomstig talent die een vitale hulp zijn in de achtergestelde gemeenschappen.

Wat maakt een stage voeding bij Projects Abroad zo anders?

Bij Projects Abroad heeft elk project het doel om de lokale gemeenschappen te helpen. Je gaat deelnemen aan een ethisch verantwoorde stage met een goede ondersteuning. Hier zijn enkele redenen waarom onze stages zo uniek zijn:


Het bijhouden van ons werk in een veilige database


We hebben een Global Impact Database ontwikkeld zodat we onze positieve impact op de projecten nauwkeurig kunnen bijhouden. Deze database is veilig en anoniem opgesteld om te bepalen waar de nood het hoogste is. We kunnen ook patiënten individueel opvolgen tijdens onze projecten en de voortgang bijhouden. Al het werk dat we doen is volgens onze Management Plans.


Voltijdse ondersteuning van vaste medewerkers


Tijdens deze stage ga je samenwerken met gezondheidszorg professionals. Je kunt ze dagelijks observeren, vragen stellen en bijleren over hun ervaring in de sector. Je wordt meer blootgesteld aan verschillende procedures dan in je eigen thuisland en kunt alles van dichtbij observeren.


Een aangepaste aanpak


We kunnen jouw stage aanpassen naar jouw interesses. Heb je interesse in een specifieke afdeling of meerdere, en wil je ook outreach werk meemaken, dan kun je dit allemaal aan ons doorgeven en zorgen wij voor een volledig aangepast project.

Local girls learn about the importance of healthy diets from a student doing a Nutrition internship abroad in Samoa.

Onze Gedragscode voor vrijwilligers en stagiaires op gezondheidszorg projecten

We nemen de veiligheid van onze vrijwilligers, stagiaires en de mensen waarmee ze werken heel serieus. Daarom hebben we een uitgebreid beleid opgesteld in onze Gedragscode voor vrijwilligers en stagiaires op gezondheidszorg projecten.

Volgende stap

Onze partners