A disabled child does basic exercises using a ball with a student doing an Occupational Therapy internship abroad.

Stage Ergotherapie in het buitenland

Leer van ervaren professionals in achtergestelde landen en doe praktische werkervaring op in Ergotherapie

Ontwikkel vaardigheden en kennis die je nodig hebt om jouw carrière een kickstart te geven en doe een stage Ergotherapie met Projects Abroad. Je leert meer over de verschillende praktijken in het buitenland en de uitdagingen die ze dagelijks ondergaan.


Jouw stage kan doorgaan in een hospitaal, school, gemeenschapscentra, dagzorgcentra of revalidatiecentra. Je gaat leren van ervaren ergotherapeuten en ze observeren tijdens hun dagelijks werk.


Deze ervaring is van grote waarde voor je CV en helpt bij je persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen en perspectief op de wereld.

1-2 van 2 projecten

Occupational therapy internships in the Philippines allow interns to take part in Physiotherapy sessions whilst gaining work experience.
Occupational Therapy Internship in the Philippines
Bekijk dit project
 • Prijs: €1,920 voor 1 week
 • Extra weken: €365
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 1 week
 • Leeftijd: 18 of ouder
An Occupational Therapy intern gains work experience by helping treat a disabled child in Cambodia.
Stage Ergotherapie in Cambodja
Bekijk dit project
 • Prijs: €1,835 voor 2 weken
 • Extra weken: €290
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 16 of ouder

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We maken graag een praatje over het bepalen van jouw project. Veel van onze staff zijn oud-vrijwilligers en kunnen jouw vragen, groot of klein, gerust beantwoorden.

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Is een stage Ergotherapie in het buitenland geschikt voor mij?

Je kunt stage doen op je eigen tempo en volgens jouw ervaring, of je nu nieuw bent of al jaren ervaring hebt. Wil je graag een carrière starten binnen ergotherapie? Dan kan een stage laten blijken of de sector je aanspreekt en het geeft een eerste inzicht op de praktijk.


Ben je een student Ergotherapie? Een stage is een waardevol leerplatform en het geeft een beter inzicht op de praktijk. Je stapt buiten je comfortzone en gaat buiten de grenzen.


Onze lokale Projects Abroad staff is aanwezig om je te ondersteunen. Je gaat ook ondersteuning krijgen van de professionals die je begeleiden op de stage. Je kunt ook deelnemen aan outreach werk, zo kun je teruggeven aan een achtergestelde gemeenschap terwijl je ook nieuwe vaardigheden leert.


Onze stages Ergotherapie bereiden je voor op de volgende stap in je carrière of studies. Het geeft een kickstart aan jouw carriere en verdere studies.


Wil je liever iets anders doen binnen gezondheidszorg, dan is onze stage Fysiotherapie misschien wel iets voor jou. Je kunt alle stagemogelijkheden helemaal doorlezen.

A child does physical exercises with a student doing an Occupational Therapy internship abroad in Vietnam.

Wat zijn de voordelen van een stage Ergotherapie in het buitenland?

Onze stages Ergotherapie geven je de mogelijkheid om internationale ervaring op te doen binnen gezondheidszorg.


Hier zijn enkele voordelen waar onze vorige vrijwilligers over praatten:


 • Softskills zoals teamwork, leiderschap, doorzettingsvermogen, organisering, planning en tijdsmanagement
 • Je ziet verschillende medische aandoeningen en bepaalde technieken die je in je thuisland misschien niet snel gaat zien
 • Deze buitenlandse stage geeft een beter inzicht en is een betere werkervaring dan een stage in je thuisland
 • Je ontwikkelt een globale mindset door samen te werken met mensen van andere afkomsten en culturen
 • Zelfvertrouwen opbouwen door uit je comfortzone te stappen


Al deze voordelen helpen je met jouw CV, studie aanvragen en persoonlijke ontwikkeling.

Waarom is deze stage belangrijk?

Deze ervaring is een kans om specifieke werkervaring op te doen binnen jouw gekozen medisch veld. We ondersteunen toekomstig talent die een vitale hulp zijn in de achtergstelde gemeenschappen.

Wat maakt een stage Ergotherapie bij Projects Abroad zo anders?

Bij Projects Abroad heeft elk project het doel om de lokale gemeenschappen te helpen. Je gaat deelnemen aan een ethisch verantwoorde stage met een goede ondersteuning. Hier zijn enkele redenen waarom onze stages zo uniek zijn:


Het bijhouden van ons werk in een veilige database


We hebben een Global Impact Database ontwikkeld zodat we onze positieve impact op de projecten nauwkeurig kunnen bijhouden. Deze database is veilig en anoniem opgesteld om te bepalen waar de nood het hoogste is. We kunnen de resultaten van onze medische outreaches en gezondheidscampagnes gemakkelijk bijhouden. Al het werk dat we doen is volgens onze Management Plans.


Voltijdse ondersteuning van vaste medewerkers


Tijdens deze stage ga je samenwerken met gezondheidszorg professionals. Je kunt ze dagelijks observeren, vragen stellen en bijleren over hun ervaring in de sector. Je wordt meer blootgesteld aan verschillende procedures dan in je eigen thuisland en kunt alles van dichtbij observeren.


Een aangepaste aanpak


We kunnen jouw stage aanpassen naar jouw interesses. Heb je interesse in meer dan een afdeling of wil je focussen op een bepaalde specialiteit, en wil je ook outreach werk meemaken, dan kun je dit allemaal aan ons doorgeven en zorgen wij voor een volledig aangepast project.

A local child looks at pictures with an Occupational Therapy intern in Vietnam.

Onze Gedragscode voor vrijwilligers en stagiaires op gezondheidszorg projecten

We nemen de veiligheid van onze vrijwilligers, stagiaires en de mensen waarmee ze werken heel serieus. Daarom hebben we een uitgebreid beleid opgesteld in onze Gedragscode voor vrijwilligers en stagiaires op gezondheidszorg projecten.

Volgende stap

Onze partners