During outreach work in Sri Lanka, a public health intern takes a woman’s blood pressure reading.

Stage Public Health in het buitenland

Doe werkervaring op tijdens een stage Public Health  in het buitenland en neem deel aan medische outreaches en educatieve campagnes.

Doe internationale werkervaring op in gezondheidszorg en neem deel aan een stage Public Health (Volksgezondheid) in het buitenland met Projects Abroad. Je gaat meer leren over de gezondheidszorg in een ander land en ontwikkelt jouw medische kennis terwijl je actief meehelpt.

 

Je kunt jouw stage vervolledigen lokale klinieken, gemeenschapscentra of scholen. Je gaat deelnemen aan gezondheidscontroles en educatieve infomomenten tijdens community outreaches in achtergestelde gebieden. Je gaat mogelijks ook thuisbezoeken doen.

 

Een stage Public Health bij Projects Abroad geeft je relevante werkervaring die je voorbereidt op jouw latere carrière in de sector. Je gaat specifieke vaardigheden, kennis en zelfvertrouwen opbouwen die waardevol op je CV staan!

Filter by:

1-3 van 4 projecten

Interns learn how to take people’s blood pressure readings as part of Public Health work for teenagers in Cambodia.
Public Health Internship for Teenagers in Cambodia
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,470 voor 2 weken
 • Extra weken: €515
 • Startdatum: Tijdens schoolvakanties
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 15-18
Students take part in a training activity at their Public Health placement for teenagers in Mexico.
Public Health Internship for Teenagers in Mexico
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,470 voor 2 weken
 • Extra weken: €515
 • Startdatum: Tijdens schoolvakanties
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 15-18
A female intern is pictured taking part in testing blood sugar levels whilst on her public health internship in Cambodia.
Stage Public Health in Cambodja
Bekijk dit project
 • Prijs: €1,920 voor 1 week
 • Extra weken: €365
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 1 week
 • Leeftijd: 16 of ouder
Meer laden

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We maken graag een praatje over het bepalen van jouw project. Veel van onze staff zijn oud-vrijwilligers en kunnen jouw vragen, groot of klein, gerust beantwoorden.

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Is een stage Public Health in het buitenland geschikt voor mij?

Als je praktische ervaring wilt opdoen met Public Health en meer wilt bijleren over lokale en globale gezondheidszorg kwesties, dan is deze stage geschikt voor jou. Het maakt niet uit of je ervaring hebt of pas afgestudeerd bent. Het project wordt aangepast naar jouw ervaring en vaardigheden.


Je gaat tijdens de stage ondersteuning krijgen van een medische supervisor en onze lokale Projects Abroad staff die je helpen waar het nodig zou zijn. Je kiest zelf waar je stage loopt en volgens jouw ervaring. Je gaat hoogstwaarschijnlijk ook de kans krijgen om te helpen tijdens outreach werk in de lokale gemeenschap waar je anderen gaat leren helpen.


Als je liever stage doet in een kliniek of hospitaal, dan kun je opteren voor een stage Geneeskunde of Verpleegkunde. Je kunt alle stagemogelijkheden in het buitenland hier terugvinden.

Public Health intern talking to her patient during a community outreach.

Wat zijn de voordelen van een stage Public Health in het buitenland?

Onze stages Public Health in het buitenland leren je bepaalde vaardigheden die je voorbereiden op de volgende stap in jouw carriere of opleiding. Deze unieke ervaring is ook het vermelden waard tijdens sollicitatiegesprekken.


Hier zijn enkele voordelen waar onze vorige vrijwilligers over praatten:


 • Softskills zoals teamwork, leiderschap, doorzettingsvermogen, organisering, planning en tijdsmanagement
 • Je ziet verschillende medische aandoeningen en bepaalde technieken die je in je thuisland misschien niet snel gaat zien
 • Zelfvertrouwen opbouwen door uit je comfortzone te stappen
 • Je ontwikkelt een globale mindset door samen te werken met mensen van andere afkomsten en culturen
 • De buitenlandse stage geeft een beter inzicht en is een betere werkervaring dan een stage in je thuisland


Al deze voordelen helpen je met jouw CV, studie aanvragen en persoonlijke ontwikkeling.

Wat maakt een stage Public Health bij Projects Abroad zo anders?

Bij Projects Abroad heeft elk project het doel om de lokale gemeenschappen te helpen. Je gaat deelnemen aan een ethisch verantwoorde stage met een goede ondersteuning. Hier zijn enkele redenen waarom onze stages zo uniek zijn:


Het bijhouden van ons werk in een veilige database


We hebben een Global Impact Database ontwikkeld zodat we onze positieve impact op de projecten nauwkeurig kunnen bijhouden. Deze database is veilig en anoniem opgesteld om te bepalen waar de nood het hoogste is. We kunnen ook patiënten individueel opvolgen tijdens onze projecten en de voortgang bijhouden. Al het werk dat we doen is volgens onze Management Plans.


Voltijdse ondersteuning van vaste medewerkers


Tijdens deze stage ga je samenwerken met gezondheidszorg professionals. Je kunt ze dagelijks observeren, vragen stellen en bijleren over hun ervaring in de sector. Je wordt meer blootgesteld aan verschillende procedures dan in je eigen thuisland en kunt alles van dichtbij observeren.


Een aangepaste aanpak


We kunnen jouw stage aanpassen naar jouw interesses. Heb je interesse in meer dan een afdeling of wil je focussen op een bepaalde specialiteit, en wil je ook outreach werk meemaken, dan kun je dit allemaal aan ons doorgeven en zorgen wij voor een volledig aangepast project.

Children listen to a public health lesson on healthy living.

Onze Gedragscode voor vrijwilligers en stagiaires op gezondheidszorg projecten

We nemen de veiligheid van onze vrijwilligers, stagiaires en de mensen waarmee ze werken heel serieus. Daarom hebben we een uitgebreid beleid opgesteld in onze Gedragscode voor vrijwilligers en stagiaires op gezondheidszorg projecten.

Volgende stap

Onze partners