A local child is treated by a student doing a Speech Therapy internship abroad in Africa.

Stage Logopedie in het buitenland

Doe stage op een logopedie project en doe werkervaring op in het buitenland. Observeer en werk samen met ervaren logopedisten in een ontwikkelingsland.

Doe waardevolle ervaring op tijdens een stage Logopedie in het buitenland. Je krijgt een beter begrip van de praktijken en leert over de globale en lokale gezondheidszorg kwesties.


Je kunt stage doen op verschillende locaties. Je kunt werken in een algemene school of een school voor kinderen met een beperking. Je kunt ook werken in een dagzorgcentrum of revalidatiecentrum. Je gaat nieuwe vaardigheden leren van ervaren professionals. Op deze manier ga je praktische werkervaring opdoen met logopedie, wat waardevol is voor jouw carrière.


Onze stage zijn geschikt voor degene die een carrière willen binnen logopedie of hun huidige kwalificaties willen uitbreiden en een uitdaging opzoeken. Deze ervaring is niet alleen waardevol voor je CV maar is interessant voor studie aanvragen. Je gaat jezelf ook verder ontwikkelen, zelfvertrouwen opbouwen en empathisch leren omgaan met anderen.

Filter by:

1-2 van 2 projecten

Speech Therapy Internship
Speech Therapy Internship in Cambodia
Bekijk dit project
 • Prijs: €1,835 voor 2 weken
 • Extra weken: €290
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 18 of ouder
An intern is seen helping a young girl learn how to read and pronunciate whilst on her speech therapy internship in Ghana.
Stage Logopedie in Ghana
Bekijk dit project
 • Prijs: €2,035 voor 2 weken
 • Extra weken: €315
 • Startdatum: Altijd
 • Minimale duur: 2 weken
 • Leeftijd: 18 of ouder

Kun je niet vinden wat je zoekt?

We maken graag een praatje over het bepalen van jouw project. Veel van onze staff zijn oud-vrijwilligers en kunnen jouw vragen, groot of klein, gerust beantwoorden.

049 779 99 09

of

begin met het plannen van jouw project

Is een stage Logopedie in het buitenland geschikt voor mij?

Wil je een carriere in Logopedie? Ben je een huidig student of recent afgestudeerde? We hebben verschillende mogelijkheden beschikbaar of je nu ervaring hebt of niet.


Je kiest zelf op welk niveau je graag wilt werken. Deze buitenlandse werkervaring geeft je niet alleen een bredere kijk op de wereld maar is ook heel waardevol. Je gaat leren hoe logopedie wordt toegepast in een ander land. Dit maakt jouw CV aantrekkelijk en zorgt voor een interessant gespreksonderwerp tijdens interviews. 


Terwijl je medische ervaring opdoet in het buitenland word je ondersteund door de lokale experten en de Projects Abroad medewerkers. Je hebt ook de mogelijkheid om te helpen tijdens community outreaches, waar je teruggeeft aan de gemeenschap.


Heb je interesse in een andere medische stage dan kun je opteren voor onze Fysiotherapie stage of Ergotherapie stages. Wil je een brede kijk op medische kwesties in lokale gemeenschappen, dan is onze Public Health stage misschien iets voor jou. Je kunt alle stages in het buitenland hier terugvinden.

A local girl talks to a student doing her Speech Therapy internship abroad in Tanzania.

Wat ga ik leren tijdens een stage Logopedie in het buitenland?

Onze stages in het buitenland leren je bepaalde vaardigheden die je voorbereiden op de volgende stap in jouw carriere of opleiding. Deze unieke ervaring is ook het vermelden waard tijdens sollicitatiegesprekken.


Hier zijn enkele voordelen waar onze vorige vrijwilligers over praatten:

 • Softskills zoals teamwork, leiderschap, doorzettingsvermogen, organisering, planning en tijdsmanagement.
 • Een diepgaande werkervaring die je niet snel kunt doen in je thuisland
 • Doe ervaring op met ziektes en bepaalde kwesties die nooit zullen voorkomen in je thuisland
 • Een globale mindset ontwikkelen door samen te werken met mensen van verschillende culturen en afkomsten
 • Zelfvertrouwen opbouwen door uit je comfortzone te stappen.


Al deze voordelen helpen je met jouw CV, studie aanvragen en persoonlijke ontwikkeling.

Wat maakt een stage Logopedie bij Projects Abroad zo anders?

Bij Projects Abroad heeft elk project het doel om de lokale gemeenschappen te helpen. Je gaat deelnemen aan een ethisch verantwoorde stage die een impact heeft op een betere toekomst. Hier zijn enkele redenen waarom onze stages zo uniek zijn:


Het bijhouden van ons werk in een veilige database


We hebben een Global Impact Database ontwikkeld zodat we onze positieve impact op de projecten nauwkeurig kunnen bijhouden. Deze database is veilig en anoniem opgesteld om te bepalen waar de nood het hoogste is. Op deze manier kunnen we ook relevante medische outreaches en gezondheidscampagnes opzetten. We kunnen ook bepaalde patiënten individueel opvolgen, de resultaten rapporteren en verzamelen voor verder onderzoek. Al het werk verzamelen we in onze Management Plannen.


Echt werk met getrainde professionals


Tijdens de stage ga je samenwerken met medische professionals. Je kunt ze observeren tijdens hun dagelijks werk, vragen stellen en meer te weten komen over hun ervaringen. Je gaat praktische vaardigheden aanleren en een beter inzicht krijgen over medische zorg in een ander land.


Een aangepaste aanpak


Onze stages kunnen aangepast worden aan jouw interesses. Je kunt in meerdere afdelingen werken of de focus leggen op een specifiek gebied, of outreach werk doen in de lokale gemeenschap.

A young man participates in a therapy session run by a student doing a Speech Therapy internship in Africa.

Onze Gedragscode voor vrijwilligers en stagiaires op gezondheidszorg projecten

We nemen de veiligheid van onze vrijwilligers, stagiaires en de mensen waarmee ze werken heel serieus. Daarom hebben we een uitgebreid beleid opgesteld in onze Gedragscode voor vrijwilligers en stagiaires op gezondheidszorg projecten.

Volgende stap

Onze partners