You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Verpleegkunde vrijwilligerswerk in het buitenland

Overzicht

Vrijwilligerswerk gezondheidszorg project verpleegkunde

Vrijwilligerswerk als verpleegkundige in het buitenland levert jou niet alleen waardevolle werkervaring op voor jouw verdere loopbaan, je helpt tegelijkertijd ook mensen in arme landen met beperkte medische voorzieningen door aanvullende zorg te bieden. Of jij nu nog moet starten met je medische opleiding of al verpleegkunde studeert, een tussenjaar neemt of op zoek bent naar een stage in het buitenland, jij bent van harte welkom. Jij kunt van toegevoegde waarde zijn binnen de vele ziekenhuizen, klinieken en zorgcentra waar we mee samenwerken. Projects Abroad zal er voor zorgen dat jij op een project wordt ingedeeld dat het beste past bij jouw interesses en ervaring.

Vrijwilligerswerk in het buitenland als verpleegkundige

Wonden verzorgen met het verpleegkunde project

Als verpleegkunde vrijwilliger zal je ervaren dat er grote verschillen zijn tussen de medische wereld in jouw gekozen bestemming vergeleken met wat jij gewend bent thuis. Door een gebrek aan financiële middelen zijn de faciliteiten vaak beperkt en ze beschikken soms niet over de moderne apparatuur waar jij aan gewend bent. Projecten kunnen soms ook een tekort hebben aan personeel of te maken hebben met onervaren personeel.

Doordat mensen vaak geen geld hebben om medische zorg te betalen komt het vaak voor dat je patiënten tegenkomt die al in een vergevorderd stadium van hun ziekte zijn, het kan dus zijn dat je schokkende medische gevallen tegenkomt. Je zal echter ook zien dat er zeer toegewijd en zorgzaam medisch personeel is dat hun best doet om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren met de beperkte middelen die zij tot hun beschikking hebben.

Jij zult leren van ervaren medisch personeel, die jou zullen begeleiden tijdens je project. Ze zullen er voor zorgen dat jij alles uit je project haalt en een waardevolle tijd hebt binnen hun medische instelling.

Bestemmingen voor verpleegkunde projecten in het buitenland:

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲