You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Fysiotherapie vrijwilligerswerk in het buitenland

Overzicht

Vrijwilligerswerk gezondheidszorg project fysiotherapie

Kies ervoor om met ons vrijwilligerswerk te doen in het buitenland binnen de fysiotherapie en je zal veel werkervaring opdoen, terwijl je tegelijkertijd ondersteuning biedt aan lokale fysiotherapie collega's in ontwikkelingslanden. Of jij nu in het voortraject voor de studie fysiotherapie zit, een gekwalificeerde fysiotherapeut bent, of ergens hier tussen in, jij bent van harte welkom bij één van de vele ziekenhuizen, revalidatieklinieken en zorgcentra waar we mee samenwerken. Elk project wordt, waar mogelijk, afgestemd op zowel de kennis en ervaring als de interesses van de vrijwilliger.

Vrijwilligerswerk in het buitenland op een fysiotherapie project in een ziekenhuis of revalidatiekliniek

Als fysiotherapie vrijwilliger zal je genoeg te doen hebben. Ziekenhuizen hebben maar beperkte medische faciliteiten en personeel wordt vaak onderbetaald. Ook zorgt de combinatie van een tekort aan ervaring en te weinig geld voor medische zorg ervoor dat je patiënten zal tegenkomen waarvan het ziektebeeld al in een vergevorderd stadium is en je te maken krijgt met condities die je thuis nauwelijks tegenkomt.

Onze waardevolle fysiotherapie projecten in het buitenland bieden jou de mogelijkheid om kinderen en volwassenen met een beperking te helpen een zo normaal mogelijk leven te leiden. Of je nu al ervaring hebt of niet, jij zal veel leren over de praktijk van fysiotherapie in een compleet andere culturele omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld komen te werken met fysiotherapeuten in een opvangcentrum voor kinderen met een beperking in Nepal, een fysiotherapie afdeling van een groot ziekenhuis in Ghana of de brandwonden afdeling in Bolivia. Jouw werkzaamheden binnen het project worden, waar mogelijk, afgestemd op jouw kennis, ervaring en eventuele eisen vanuit je opleiding

Bestemmingen voor fysiotherapie projecten in het buitenland:

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲