You are from: United States, Go to our American website.

Projects Abroad

Logopedie vrijwilligerswerk in het buitenland

Overzicht

Vrijwilligerswerk gezondheidszorg project logopedie

Vrijwilligerswerk op het gebied van logopedie is een waardevolle ervaring. Jij kan van betekenis zijn voor mensen in ontwikkelingslanden, die vaak onder de armoede grens leven en geen geld hebben voor therapieën zoals logopedie. Daarnaast doe je zelf een bijzondere ervaring op doen jouw carrière als logopedist ten goede zal komen.

Vrijwilligerswerk in het buitenland op een logopedie project

Jij zal op een logopedie project voornamelijk gaan werken met kinderen en jongvolwassenen die een fysieke of verstandelijke beperking hebben. Door hen te helpen met hun communicatievaardigheden, help je hen hun kwaliteit leven te verbeteren en biedt je hen meer kansen in de toekomst.

Logopedie kan ook worden toegepast om individuen te helpen re-integreren in de maatschappij. Je zal werken in een ontwikkelingsland en het kan dus zijn dat de omstandigheden anders zijn dan jij gewend bent. Sommige projecten hebben maar weinig financiële middelen en kunnen dus ook een tekort aan apparatuur hebben.

Je zult werken naast gekwalificeerde en ervaren lokale collega's, die jouw bijdrage enorm waarderen en hun best doen er voor te zorgen dat jij de ondersteuning krijgt die je nodig hebt en waardevolle tijd hebt in jouw bestemming.

Bestemmingen voor logopedie projecten in het buitenland:

Jongerenreizen Campaign 2018

Vertel jouw vrienden over deze pagina:

Terug naar boven ▲